Steep béta a hétvégén
dreampage 2016. Nov. 14.

Még alig kezdődött el a hét, de máris érdemes a végére figyelni. November 18-21. között ugyanis mindenki ingyen kipróbálhatja az extrém téli sportos Steep nyílt bétáját.

A Ubisoft nagyon elemében van mostanában. Ezen a héten jelenik meg a Watch Dogs 2 és az Assassin’s Creed: The Ezio Collection, hamarosan érkezik a The Division második kiegészítője, ezen a hétvégén pedig a kiadó legújabb játékába, a Steep-be nyerhetünk bepillantást a nyílt bétának köszönhetően. A próbaváltozatban a játék hét helyszíne közül hármat fedezhetünk majd fel, többtucat kihívást teljesíthetünk, és kapunk kilenc „Hegyi Történetet” is – ezek narratívával ellátott küldetések, amelyek kiemelik a Steep legjobb pillanatait. A téli sportos játékban a síelés, a snowboard, a szárnyas ruha és az ejtőernyőzés is szerepet kap az Alpok havas hegycsúcsai között.

A nyílt béta periódus november 18-án, pénteken kezdődik (vélhetően a délutáni, esti órákban), és egészen hétfő estig élvezhetjük a virtuális havat.

Aki visszajelzést is szeretne adni a fejlesztőknek a béta állapotáról, illetve nagy általánosságban a játékról, az megteheti a Steep hivatalos fórumán. A teljes játék december 2-án jelenik meg Xbox One-ra, és már előrendelhető normál vagy Gold kiadásban az Áruházból.