Újra Overwatch ingyenes hétvége
dreampage 2016. Nov. 17.

Ha érdekel a Blizzard lövöldözős játéka, akkor most újra kipróbálhatod: ezen a hétvégén ismét ingyenes időszak következik, aminek keretében az egész játék játszható lesz péntektől egészen hétfő estig.

Figyelem, újoncok! Ha még nem volt alkalmatok belekóstolni az Overwatch örömeibe, és megmenteni a világot a számos hős egyikeként, akkor most itt az alkalom. Ingyenes hétvége következik, amely november 18-21-ig tart, és minden Xbox Live Gold előfizető részt vehet benne. A megadott időszak alatt a teljes játék ingyen letölthető, és korlátlanul játszható az összes játékmód, az összes pálya, és mind a 23 karakter. Ugyancsak lehetőség lesz szintlépésre, loot boxok kinyitására, és mindenféle extrák megnyitására. A játékmentés és minden előrehaladás megmarad, úgyhogy ha később bármikor a vásárlás mellett döntesz, mindent ott folytathatsz, ahol abbahagytad.

Az ingyenes hétvége időtartama:

2016. november 18. (péntek) 19:00 – 2016. november 21. (hétfő) 23:59

Ha Goldos vagy, nincs más dolgod, mint az ingyenes időszak alatt megkeresni a játékot az Xbox Áruházban, és egyszerűen letölteni a „Free Trial” gombbal. Ez a hétvége egyébként is az ingyen játékról szól, hiszen a Steep nyílt béta is éppen most válik elérhetővé. Jó játékot mindenkinek!