Visszatér a Lumines

Rég nem látott ismerőst köszönthetünk hamarosan újra Xbox One-on. A Q Entertainment zenés puzzle játéka, a Lumines felújított kiadást kap, minden jóval feltöltve.

Sea of Thieves – Magyar kalózok így játszanak

Nemcsak a játékosok, hanem a reklámkészítők fantáziáját is megmozgatta a tegnap megjelent Sea of Thieves, amihez most egyedi kisfilm érkezett magyar szereplőkkel. Tanulság: kockázás közben ne reklamálj!

30 év Street Fighter

Májusban jelenik meg, és előrendelhetővé vált az elmúlt évek legnagyobb Street Fighter gyűjteménye. A 30th Anniversary Collection tizenkét játékot, egy csomó extrát és jó adag nosztalgiát tartalmaz. Az előrendelők ajándékot is kapnak.

Sea of Thieves minden Xbox One X mellé

Promóciós akció a Microsoftnál: limitált ideig minden megvásárolt Xbox One X konzol mellé ajándék Sea of Thieves játék jár, az akcióban résztvevő üzletekben.

Megérkezett az Everspace X patch

Végre konzolon is olyan minőségben játszhatunk az Everspace-szel, mint PC-n. Teljes körű Xbox One X támogatás érkezett, a fejlesztők szerint ez is marad a legszebb konzolos verzió, mert a gép „egy bestia”.

Xbox One-ra jön a Super Bomberman R

Újabb japán franchise költözik a Microsoft platformjára. A korábban Nintendo Switch exkluzív Super Bomberman R a nyáron jelenik meg Xbox One-ra, és már elő is rendelhető az Áruházból.

Xbox @ E3 2018

Változtat az eddigi szokásán a Microsoft, és az E3-as konferenciáját egy kissé más helyszínen tartja, a korábbinál nagyobb területen és nagyobb közönséggel. Megvan a pontos időpont is.

Indie Puzzle Vásár

Kiadói vásár helyett ezen a héten leárazott független fejlesztésű puzzle játékoknak örülhetünk. Az indie csapatok legérdekesebb alkotásai 50-80% kedvezménnyel kaphatók.

Megérkezett a Deezer Xbox One app

Végre Xbox One-on is elérhető a Deezer, miután a francia zeneszolgáltató elkészült az új UWP alkalmazásával, ami minden Windows 10-es eszközön elérhető. Az Xbox tulajok 90 nap prémiumot is igénybe vehetnek.

Darwin Project: Battle Royale másképp

Elérhetővé vált az Xbox Game Preview Program keretében a Darwin Project, ami a mapanság népszerű battle royale stílust csavarja egy kicsit más irányba. Mindezt nem is teszi rosszul – érdemes vetni rá egy pillantást.

Path of Exile: Megérkezett a Bestiary

A Grinding Gear Games akció-szerepjátékának Xbox One változata is megkapta a legújabb ingyenes kiegészítőt. A Path of Exile: Bestiary az eddigi egyik legnagyobb tartalmi frissítés. Indul a szörnyvadászat.

Fear Effect Sedna teszt

Hosszú idő után tért vissza egy csaknem elfeledett, de szép emlékű franchise, ám a Fear Effect újragondolása finoman szólva sem úgy sült el, ahogy azt a kiadója elképzelte.

Sea of Thieves nyílt béta hétvége

A Rare bejelentette, hogy ezen a hétvégén mindenki kipróbálhatja a Sea of Thieves-t – Final Beta néven indul az online játék utolsó próbaköre pénteken.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy bejelentés

Xbox One-ra költözik az utóbbi évek legsikeresebb remaster trilógiája. Az Activision bejelentette, hogy multiplatform címmé válik a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, idén nyáron hozzánk is bepörög.

Megjelent a Nine Parchments

Megérkezett a Trine fejlesztőinek új játéka, amely a jól ismert univerzumba visz vissza, egy kicsit másképp. Varázslók, akció, gyönyörű környezet – ezt kínálja a Nine Parchments, akár 4K-ban is.

State of Decay 2 megjelenés és előrendelés

Pontos megjelenési dátumot kapott az Xbox exkluzív State of Decay 2, ezzel párhuzamosan pedig az előrendelés lehetősége is megnyílt az Áruházban. Tavasz végén indul a túlélőkaland.

Square-Enix Kiadói Vásár

Ezen a héten a japán kiadó legtöbb játéka olcsóbban kapható Xbox One-ra és Xbox 360-ra is. Disztopikus jövő, akciózás, nyomozások és Lara Croft minden mennyiségben.

Visszatér az Inside Xbox

Új élő műsorsorozatot jelentett be a Microsoft. Az Inside Xbox adásokban új bejelentések, kulisszák mögötti bepillantások, fejlesztői beszélgetések és a legfrissebb Xbox hírek várhatók.

Az X vágányra szerelvény érkezik

A vágány mellett kérem, vigyázzanak. Xbox One-ra eddig még nem volt igazi vonatszimulátor, most pénteken azonban végre megérkezik a Dovetail Games új – és régóta várt – játéka, a Train Sim World.

Xbox One Tavaszi Frissítés

Nemsokára újabb nagyobb frissítést kap az Xbox One dashboard, vagyis a konzol menürendszere. A Microsoft közzé tette az első részleteket.