Train Sim World 2020 – Vissza Németországba

A nyár végi nagy frissítés után tovább folytatódik a Train Sim World 2020 bővülése. A virtuális masiniszták egy újabb német vonalnak örülhetnek – megérkezett a Rhein-Ruhr Osten vonal két új vonattal és más érdekességekkel.

Megérkezett az Atlas Xbox One-ra

Már nem a Sea of Thieves az egyetlen kalózos MMO a videojátékok tengerén. Az ARK: Survival Evolved fejlesztőinek új játéka, az Atlas kihajózott konzolon is. Az Xbox One verzió már elérhető a Game Preview programban.

Game Pass: októberi bővülés

A Microsoft közzé tette, mely játékok kerülnek be az Xbox Game Pass kínálatába októberben. Aki szeret lopakodni vagy zombikat ölni, örülhet, de a klasszikusabb műfajok sem maradnak ki. Hat újabb játék érkezik október első felében.

Játékok Golddal: 2019. október

A szokásoknak megfelelően a Microsoft, a hónap vége közeledtével közzé tette a következő négy Games With Gold játékot. Októberben gyerekjátékok és gyilkosok váltják egymást, érdekes párosításban.

Inside Xbox – Szeptember 24

Magyar idő szerint ma éjjel újra élő adással jelentkezik a Microsoft. Az Inside Xbox legújabb epizódjában láthatjuk az Obsidian Entertainment hamarosan érkező szerepjátékát, és több új játék is bemutatkozik. Éjféltől annak, aki bírja.

Rockstar Games és Square-Enix Kiadói Akciók

Ezen a héten nem szenvedünk hiányt a különböző akciókban – Xbox Live-on rögtön két nagy kiadó is vásárt tart, méghozzá sok nagy, és viszonylag friss játékkal. A Rockstar Games és a japán Square-Enix címei is bekerültek a kalapba.

Zing Burger Gears 5 nyereményjáték

A Microsoft Magyarország és a Zing Burger közös akciót indított, aminek keretében Gears 5-ös nyereményekre lehet szert tenni, például egy limitált kiadású Xbox One X gépcsomagra, sőt egy valódi Gears 5 drónra is.

Gears 5: Megjelenés, trailerek, launch parti

Felpörögnek a dolgok a Gears of War sorozat háza táján. A legújabb epizód már elérhető és játszható, a héten megtörténik a hivatalos megjelenés, szombaton pedig megünnepeljük az alkalmat a hivatalos launch partin is. Indul a Gears 5 szezon.

Saját YouTube csatornát kapott az ID@Xbox

Független fejlesztésű játékokkal teli, új YouTube csatornát indított a Microsoft, amely kizárólag az indie címekre koncentrál. Egyre több ilyen játék jelenik meg, és ezeket egyre nehezebb felfedezni és nyomon követni – ezen hivatott segíteni az új felület.

Megjelent a Final Fantasy VIII Remastered

Hosszú várakozás után végre az utolsó rés is betömésre került a modern Final Fantasy játékok sorozatában. Megérkezett a nyolcadik epizód felújított változata Xbox One-ra, szebb látvánnyal és új kényelmi funkciókkal.

Játékok Golddal: 2019. szeptember

Bérgyilkolás vezeti fel az idei őszt az Xbox Live Gold tagok számára, de kapunk egy premier játékot is. Ami az Xbox 360-at illeti, itt a japán címek uralkodnak, újra megvédhetjük a Földet, és verekedhetünk is egy jót.

Megjelent a Control

Három év után tért vissza a Remedy Entertainment a legújabb akciójátékukkal, amely egyesíti a nem lineáris pályadizájnt, a fizika alapú, kőkemény akciót és a természetfeletti történetmesélés intézményét. Megérkezett, és már tölthető a Control Xbox One-ra.

Xbox Gamescom 2019 összefoglaló

Az ősz nagy exkluzívja, a Gears 5 volt a 2019-es Xbox Gamescom legnagyobb sztárjátéka, de azért más érdekességekről is lehullt a lepel. Megtartották az Inside Xbox adást és a többi konferenciát, így megismerhettük az idei show legnagyobb újdonságait.

Xbox @ Gamescom 2019

A Microsoft az idei Gamescomot sem hagyja ki, az Xbox 2019-ben is képviselteti magát a világ legnagyobb videojátékos rendezvényén. Élő adás is lesz, új bejelentésekkel és trailerekkel.

Gears 5 Xbox One gépcsomagok és kontroller

Nem kell már sokat várni a Gears of War sorozat következő részére, aminek megjelenését a Microsoft új Xbox One gépcsomagokkal és egy limitált kiadású kontrollerrel is megkoronázza. Néhány hét múlva lesz miből válogatni.

Játékok Golddal: 2019. augusztus

Minőségi kínálattal zárja az idei nyarat a Games With Gold program. Két Xbox exkluzív, egy kiváló akció-szerepjáték és gótikus kalandok kerültek az augusztusi kalapba, így az esztendő hagyományosan legforróbb hónapjában is lesz mivel játszani.

Xbox Super Game Sale 2019

Megkezdődött a nagy nyári Xbox Live akció. Ezúttal több, mint 700 Xbox One és Xbox 360 játék kapható olcsóbban két héten át, a Goldosok pedig nagyobb kedvezményeket kapnak.

Jövő hónapban érkezik a The Bard’s Tale IV: Director’s Cut

Augusztusban sem maradunk komolyabb játékmegjelenés nélkül. Aki kedveli az RPG-ket, örülhet: az inXile Entertainment elkészítette a The Bard’s Tale IV rendezői változatát, amely nyár végétől érhető el digitálisan Xbox One-ra.

Game Pass: 2019. júliusi játékok

Folytatódik az Xbox Game Pass kínálatának bővülése, illetve frissülése, július első felében nyolc játék kerül a szolgáltatásba PC-n és konzolon. A Microsoft a távozó játékokat is listázta, így pontos képünk van arról, mi várható ebben a hónapban.

Elérhető lett az összes kompatibilis Xbox játék

Nyári ajándék a búcsúzó Visszafelé Kompatibilitás programtól: a magyar Áruházba is felkerült az összes, eddig hiányzó Eredeti Xbox játék digitális változata, így ezek már Xbox One-ra is megvehetők.